.

. . .

. . .

. . .

Vakantiewensen? Dan ben je op de juiste website

Hier vind je informatie over mij, mijn enthousiasme voor reizen en het werk wat ik al heel wat jaren doe: zorgen dat mensen onbezorgd op vakantie gaan. Jij bepaalt wat je vooraf geregeld wilt hebben. Dat kan een volledig verzorgde (rond)reis zijn die tot in details vooraf geregeld is, maar ook alleen het vervoer of hotel, of alles wat daar tussen zit. Samen maken we je vakantie dan onvergetelijk.

Laat je inspireren door verschillende reisverhalen en mooie foto’s op deze website.  Dit is een kleine selectie van mijn eigen ervaringen, maar uiteraard is mijn aanbod veel groter. Waar je ook naar toe wilt, neem gerust contact op.

De wereld is mooi!

Heidi's Reizen

Reisverslagen, korte verhalen en foto’s.
Laat u inspireren

 

 

 

Heidi's Australië

Het prachtige Australië heeft een
speciaal plekje in mijn hart.

 

 

 

OVER MIJ….

Mijn naam is Heidi Plagmeijer en sinds 1 november 2013 ben ik gestart met Heidi’s Reiswereld. Na vele jaren gewerkt te hebben bij een reisbureau, eerst bij Raboreizen en aansluitend bij Zonvaart Reizen, heb ik er voor gekozen als Persoonlijk Reisadviseur verder te gaan. Dit geeft mij de ruimte om een mooie vakantie te zoeken, wanneer het jou en mij uitkomt. Je bent niet meer gebonden aan de openingstijden van een reisbureau en ik verzorg de reis vanaf het eerste gesprek tot thuiskomst. Persoonlijk advies en tevens de voordelen van een groot reisbureau waar ik bij aangesloten ben.  Bij d-reizen kan ik gebruik maken van alle mogelijke boekingskanalen en de zekerheid bieden van het ANVR en het SGR.

Zelf heb ik veel van de wereld mogen zien, en met die kennis en ervaring kan ik iedere gewenste vakantie verzorgen. Van een weekend weg tot een wereldreis en alles wat daar tussen zit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld heerlijke zonvakanties, interessante stedenreizen, rondreizen, cruises, mooie verre vakanties, actieve vakanties of groepsreizen met familie of bedrijf.
Om je vakantie compleet te maken, regel ik ook graag alle extra’s, zoals verzekeringen, een huurauto, transfers, musicalkaartjes, excursies ter plaatse, schipholtaxi en parkeren bij de luchthaven.
Neem gerust contact met mij op als je geen zin en tijd hebt om zelf te zoeken op het internet of als je een reis in gedachten hebt waar je advies bij nodig hebt.

Of als je het gewoon prettig vindt om je reis te laten regelen door iemand die vertrouwd is. Ik vind het een leuke uitdaging om een mooie reis uit te zoeken.
Mijn werk doe ik met veel plezier en enthousiasme en ik garandeer je een betrouwbaar en eerlijk advies.

Ik ben bereikbaar via e-mail: heidisreiswereld@d-reizen.nl, telefonisch op 06 – 255 42 386, WhatsApp en Facebook.

Met hartelijke en reislustige groet,

Heidi