Schilderlessen in het Baanhuis

Schilderclub “de IJssalon” actief

Wij werken met olieverf op doek, paneel of hout. Wij schilderen met allerlei technieken en gereedschappen. De groep is klein dus voor iedereen voldoende aandacht. Het onderwerp wat u wilt schilderen staat vrij; alles kan en mag.

Elke donderdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Verf en gereedschappen zijn aanwezig. U kunt zelf doek of paneel mee nemen, maar er zijn ook voorbewerkte doeken op de club te koop.

Willem Rep

Wilt u meer weten: bel of mail dan 06 1327 2253